Zula Klana nasıl Başvuru yapılır? ve Klandan Ayrılma

Kuzey Irak’ın uçsuz bucaksız topraklarında, Üsküdar’ın kan ve barut kokan kaldırımlarında, Metro’nun silah namlusu kadar soğuk demirlerinin arasında… Nerede olursanız olun, bu zorlu mücadeleye arkadaşlarınızla devam etmek istemez misiniz? O zaman bir klana girmenin tam zamanı! Bir klana nasıl başvuracağınızı bilmiyorsanız, bu rehber tam size göre:

1. Klan Bölümüne Giriş:

Öncelikle kullanıcı adı ve şifremizi yazarak oyuna giriş yapalım. Ardından oyun giriş ekranında sağ üstteki sekmelerden “Klan” kısmına tıklayalım.





2. Klan Arama:

Karşımıza açılan bölme 3 kısımdan oluşmaktadır: Klan Ara, Klan Kur ve Başvurularım. Bir klana dahil olmak için “Klan Ara” (1) sekmesine tıklayalım. Hemen altında yer alan boşluğa (2) katılmak istediğimiz klanın adını yazarak “Ara” (3)butonuna tıklayalım.






3. Katılmak İstediğiniz Klana Başvuru:

Katılmak istediğimiz klanın adını yazıp arattırdıktan sonra, karşımıza çıkacaktır. Klan adının üzerine mouse’un sol tuşuyla çift tıklayalım. Ardından sol alt kısımda yer alan “Başvur” butonuna tıklayarak başvurumuzu gerçekleştirelim.





4. Eğer Klandan Memnun Kalmayıp, Ayrılmak İsterseniz:

Şayet girmiş olduğunuz klandan memnun kalmaz ve ayrılmak istersek, klan sayfasında “Yönetim” (1) kısmına tıklayalım. Ardından “Üye Listesi”ne (2) tıklayarak, alt kısımda ortada bulunan “Klanı Terk Et” (3) butonuna tıklamamız yeterlidir.


Google Plus'da Paylaş

Yazar Tolga

    Blogger Yorum
    Facebook Yorum

2 yorum: