Wirecard | 3Pay Zula 1. Offline Bireysel Turnuvası Detay & Başvuru Konusu

B A Ş V U R U - K A Y I T - A D R E S İ :

http://forum.zulaoyun.com/showthread.php?4476-Wirecard-3Pay-Zula-1-Offline-Bireysel-Turnuvas%C4%B1-Detay-amp-Ba%C5%9Fvuru-Konusu

6 Eylül Pazar günü İstanbul/Kadıköy Zocco’s Oyun Merkezinde gerçekleştireceğimiz offline turnuvada hem Zula ekibi ve oyuncuları ile tanışma fırsatını yakalayacak, hem de birbirinden değerli oyuncu ekipmanlarını kazanma şansı yakalayacaksınız.

Wirecard | 3Pay sponsorluğunda gerçekleşecek etkinliğe bu başlık altından oyun içi takma ismi ile başvuru yapan ilk 200 kullanıcımız turnuvaya doğrudan katılma hakkı elde ederken daha sonra başvuran oyuncularımız yedek listeye adını yazdıracaklar. Turnuva günü asil listeden turnuva alanına gelmeyen oyuncuların yerine yedek listedeki oyuncular kayıt sırasıyla dahil edilecek.

Etkinlik boyunca tam 55 adet oyuncu ekipmanı ve özel ödül katılımcılara dağıtılacak. Ödüller arasında ;

24 İnç ASUS oyuncu monitörü, Steelseries Kinzu oyuncu fareleri, Steelseries Siberia V2 oyuncu kulaklıkları,Steelseries Siberia RAW Prism oyuncu kulaklıkları, Logitech G103 oyuncu klavyeleri, Logitech G300s oyuncu fareleri ve daha bir çok özel ödül yer alacak.

Turnuva hakkında bilmeniz gerekenler ;

- Bu başlık altından ön kaydını gerçekleştiren oyuncularımız 6 Eylül Pazar Günü saat 10:30’dan itibaren Zocco’s Oyun Merkezi girişinde bulunan kayıt masasına gelerek kayıtlarını onaylatacaklar. Maç saatleri kayıt masasındaki görevliler tarafından kullanıcılara bildirilecektir.
- Turnuva maçları 15 Dakika 150 Kill TDM eleme maçları ile başlayacak, finaller ise Aranıyor modunda gerçekleştirilecektir.
- Turnuva alanına 10:30’da gelmek zorunlu değildir. Dileyen oyuncularımız saat 15:00’a kadar turnuva alanına gelerek – yer kalmış ise - kayıt yapıp maçlara katılabilirler. Saat 12:00'dan itibaren asil listeden gelmeyen kullanıcılar yerine yedek listeden kullanıcı alınmaya başlayacaktır.
- Etkinliğe katılım tamamen ücretsizdir. Turnuvaya katılım ise 200 kişi ile sınırlıdır. Asil listeden kayıt yaptırmayan her kullanıcı yerine yedek listeden bir kullanıcı dahil edilecektir. 
- 15 Yaşından küçükler yanlarında ebeveynleri bulunmadan turnuvaya katılamazlar.
- Başvuru için bu başlık altında yazılacak takma isimlerin oyun içerisindeki isimlerle bire bir aynı olması gerekmektedir. Aksi takdirde turnuvaya katılmak için gereken bilet hesaplara gönderilemeyecek, ilgili kullanıcı turnuva listesinden çıkarılacaktır.
- Turnuva başvurusu yapacak kullanıcıların 7 seviye ve üstü seviyeye sahip olmaları gerekmektedir. 7. Seviyeden düşük hesaplar etkinliğe dahil edilmeyecektir.
- Etkinlik alanında hakemlerin ve görevlilerin direktiflerine uymayan, davranışları ile etkinliğin devam etmesini engel teşkil edebilecek oyuncular sebep gösterilmeksizin turnuva alanından çıkarılabilirler.
- Etkinlikte ödül kazanan kullanıcıların etkinlik sonuna kadar fiziksel olarak etkinlik alanında bulunmaları gerekmektedir.
- Lokum Games turnuva kuralları ve detaylarını önceden haber vermeksizin değiştirme hakkını saklı tutar.
- Turnuvaya katılan tüm kullanıcılar bu kuralları kabul etmiş sayılırlar.


Zocco's oyun merkezi adres ve iletişim bilgileri : http://www.zoccos.com/iletisim/
Google Plus'da Paylaş

Yazar Tolga

    Blogger Comment
    Facebook Comment

0 yorum:

Yorum Gönder